nu blir det greys!

hellluu, nu har jag nyss kommit ut från duschen och ska snart kolla på greys! idag var jag i bibblan och pluggade! får se om det blev så mycket plugg! hahhaa..
im not normal
hahahhaa, saknar dej vera!!! kabab:(

goodnight

haha söta

plugg plugg plugg

faaan vad jag skrattade idag, hahahhaha jävlar!:D
jag åkte hem efter skolan och blev pisseblöt hade inget paraply.. haha menmen nu har jag ätit och ska nu plugga i 2 timmar och sedan blir det desperate housewives
!
det blir andra världskriget!

santa claus is coming to town - justin bieber

söt haha..

dålig uppdatering

hello guys!
whats up? själv så sitter jag här i mitt rum och ttänkte blogga lite, har inte bloggat nu typ sen lördags så här kommer min helg i text! i lördags var vi hemma hos alexandra på fest, det var jätte kul, faaan vad vi dansade i slutet asså hahhaa..:D sov över där med några tjejer mysigt och sedan åkte jag hem och spenderade första advent med la familia! idag hade jag ingen skola så jag bara tog det lungt här hemma, kollade på lite serier och gjorde lite läxor! menmen nu ska jag nog sova om det går haha, vaknade vid 12 idag och om ingen hade väckt mig vem vet när jag skulle gått upp hahaha... men ni får sova gott här får ni en söt bild från lördags!
i love to party

Hos Alexandra

Skavfötters med vilmis i soffan mysigt mysigt


kör på detta idag!

tight svart kjol med ett knall rosa linne och en rosa söt ring och rosa nagellack såklat! linnet är mycket mörjare i verkligheten!

fix för i kväll!

nu har jag vaknat här hemma, faan vad jag har saknat min säng! fick frukost av pappa och nu har vi tittat på bilder från deras resa, mysigt. men nu ska jag duscha och noppra ögonbrynen och sånt för, smink och håret ska fixas hemma hos mandis, så vi fixar oss där och sen drar vi hem til alexandra tagga tagga! i got a feeling tonight is going to be a GREAT night!

hahaha vilken gammal bild jag dör!

fa la la

tack imper för ett bra musik tips, han är så jävla bra jag smälter!
gå in på hennes blogg http://alexics.blogg.se/

nytt

detta tog mamma med sig hem till mig från gran canaria!:D
snygga grejor va ?:)

idag kommer dom hem

har saknat er så jävla mycket!
älskar er♥


godmorgon!

hejhej, nu har jag sovit i 13 timmar omg haha.. jag stannade hemma idag hade värsta mens värken och hade ont i hela kroppen! nu har jag ätit pannkakor och kollar på project runway!
vi hörs senare puss!

så jävla braaa var den

tack för dagen bea!

todays fun!

helluuu!
nu ska jag berätta lite om min dag! jag tycker att idag var så onödig, för jag hade typ bara tre lektioner och hade 3 timmars håltimma!... så jag typ var i skolan och hade det både roligt och tråkigt haha.. var så jävla trött, somnade typ 50 gånger i spårvagnen imorse haha.. men efter skolan stack jag melina maymuna och pontus hem till mig och cillade lite haha dt blev mackor godis och glass!!! :D men nu sitter jag här hemma hos min faster för jag har bott här denna veckan för er som inte vet! senare i kväll blir det Desperate housewives  längtar! ville bara lägga ut några bilder från festen i lördags! men lyssna ni som vill ta bilderna får inte lägga ut dom på fb för min pappa får inte se att vi hade fest haha.. men man får lägga ut dom på sin blogg!
bye

Dagens


bokat och klart

tredje året med bea då kommer bli skiit kul!! kan inte vänta :D
men ni får sova gott och sorry för all dålig uppdatering.. nattiiiii

ready to party?

yes



hos faster!

hellu, som ni alla kanske inte vet så ska jag och allan bo här hos min faster i en vecka för mina föräldrar ska till grancanaria imon och kommer tbx nästa fredag!! ;) kommer bli mysigt! men nu ska jag äta något och sen blir det criminal minds.
jag och mami på nyår förra året! kärlek till bilden!♥

NOBODY IS PERFECT UNTIL YOU FALL IN LOVE WITH THEM.


vera gästar

woho länge sen, eller hur?
denna helgen blir det massa partaj, taggad som bara den!
aram, jag och adham!
PIMP VERAAAA
hahahhahahah...
jasmin, älskar dig och vi kommer ha det bäst i helgen, ska göra en skiva nu, så taggad e jag, puss

tagga fredag och lördag!

image description
bilder från dom senaste festerna! :D

sushi med den bästa

helluu, nu har jag kommit hem från en lång men endå skön dag! efter skolan som då var jobbig med matte prov och allt som btw gick rätt bra, så åkte jag warvin, ,mona och ebru till biblioteket och spelade wii och hade det super kul, men så träffade jag vera, we had some catching up to do! :D vi åt sushi och snackade en massa!
massa kärlek till bilden!
efter det åkte vi hem till vera mysade framför tv med popcorn och mer! sen somnade hon på soffan och efter ett tag så kom min mamma och hämtade upp mig! men du blir det bara mys med familjen framför CSI men först måste jag ta en dusch! bye

Mobilblogg

Med vilma sötis


jeffrey campbell

jag tycker defenitivt hiss, men vad tycker ni?:)

my weekend

helluu, nu sitter jag här i vardagsrummet och tar en liten paus från pluggandet! tänkte berätta lite om min helg för jag har inte orkat uppdatera denna helgen..
i fredags var jag först i skolan och hade en massa kul hade hemkunskap och vi gjorde bulllar haha blev faktiskt bra tycker ja! efter det skulle jag åka till kunskap och vänta på siby, sabi och bea tills dom slutade så jag satt och frös i typ 40 min hehe. efter det åkte vi alla in till stan det var ju en 600 meters lång tårta som vi då missade.. men vi åkte endå till domkyrakan och gick runt där och hade det mysigt, lyssnade på live musik och drak varm choklad mums! :) efter tre timmar så åkte vi hem till siby och köpte lite chips och godis och hade en mysig tjejkväll! jag somnade vid 12 för jag var dödstrött! vaknade upp hos siby och var tvungen att skynda mig hem för att hjälpa mamma att laga mat till mina fastrar som kom på middags besök! det blev kyckling paj potatis grateng kött och en massa annat! vi hade en mysig kväll med en massa prat och skratt! men idag blir det bara plugg och serier och chill med familjen så dt ser jag fram imot, inte plugg delen men men. haha.. imon blir det stan med vera så vi hörs ikväll eller imon pusss!
mitt långa hår..

Friends

I skolan bitches


Nicolle gästbloggar!

Hejsan! Har skällt lite på Jasmin eftersom hon aldrig bloggar så nu för jag det åt henne! Nu sitter vi i bamba och äter, daah. Ska berätta lite om jasmin nu. Hon är speciell och kommer oftast på random saker som är skitskoj. Lite udda är du men älskar dej ändå sweetie. Besök gärna min blogg också, chilenita.devote.se :D puss på er alla jasmins fans!


my plans for tomorrow

girls night at sibys place!


sov gott! :)

I skolan


Mobilblogg

Nu har jag rast och tänkte att jag skulle visa dagens outfit! Hoppas ni har haft en trevlig morgon:)


trust issues

love to this song!

myskläder och desperate housewives

asså cp människa hahaha..

dagens!

som inte visades förut för att jossan tog mobilen och inlägget publicerades utan att ha någon bild haha.. så står det här är dagens outfit och så är det igen bild hahha, älskar mitt liv!
högkjol under som är från H&M tror jag och sen är tröjan och bältet också där ifrån !! körde också med mina boots och min kappa!! me like!

Mobilblogg

Nu är jag i skolan och har cillat med pv,deon och haris mysigt!!
Här får ni dagens


MTV EMA

villken är bäst?
eller

check

träning - check!
nu väntar mej
duscha
föna håret
platta håret
&
sova!
vi hörs mer imon pussssss

naglarna

inte den bästa bilden för den är tagen med min fasters kamera, menmen blev rätt nöjd endå! :)
vad tycker ni?

gårdagens outfit

svart kofta - h&M
svart linne - h&M
jeans - h&M
brunt bälte - h&M
körde på allt från h&M igår ;)

how to love


with my beautiful aunt

helluu, nu är jag här hemma hos min faster och ska sova här i natt. jag och hela familjen var hemma hos nima på middag med några andra familjer! vi hade kul, vi skrattade en massa var med robin, nima, allan och sina så det blev en massa kill skämt haha. menmen nu måste jag nog sova. vi hörs imon när jag kommer hem puss

nya naglar!

haha ingrorera facet! visar bättre bild imon ,nu måste jag sova kl är faktiskt 3 :o

bak dags

det blir inte något spa idag utan imon blir det det istället. nu blir det bakdags!!
ska göra scones!:D

tisdags kväll!

förfets & berg 211
hellu, i tisdags så var jag med några tjej kompisar och vi hade förfest hos Micaela o ch sedan drog vi till berg 211, som då var en lokal fest! kvällen började skiit roligt men slutade som en katastrof orkar inte gå in på detaljer, men en massa blev rånade och slagna..  sedan när vi skulle åka hem 1 på natten, så hade sista bussen redan åkt så vi blev körda av ramis kompis, men han kunde inte vägen från stan till kärra så det belv lite svårt för vera satt i bakluckan och jag kunde inte vägen typ så vi kom först till partille från ingenstans och sen tog det hundra år att komma till kärra hahah, det slutade med att vi kom fram vid 2 halv 3 och cassandra somnade i bakluckan hahha... menmen ville endå tacka alla för kvällen!
detta var alla bilder jag hitta!
men nu ska jag städa mitt rum och sen ska jag nog ha spa time med mina fastrar och vera gian min faster har hyrt sin bastu så det blir sola och sånt också pusssss

taggade cheyor

NU SKA VI SNART PÅ FÖRFIESTA SEN BLIR DET BERG 211, HA EN BRA KVÄLL ALLA, PUSS OCH KRAM / eran favvobloggare-vera

Dagens bilder


RSS 2.0