dagens köp

dålig bild men det får duga!
H&M 99:-

dagens sommar outfit

blommig kjol; H&M
blått linne ; H&M
och flätat hår!

träning, kvällsmat & total blackout !

hellu nu sitter jag här framför tv och kollar på total blackout ahahhaa. så jävla roligt!! idag sprang jag lite här hemma och så har jag ätit smaskiga mackor!!:) imon börjar jag ju sent så ni kanske får ett morgon inlägg! men ni får ha det gött så hörs vi imon kommer nog senare ska vara med siby!
hehhe, en bild från ale!

middag på terrassen!

nu har jag kommit hem från skolan. idag var det inte så mycket eftersom vi inte har några böcker kvar.. men vi fick reda på betyg och sånt! efter skolan åkte jag in till stan och köpte presenter mona följde med:) när jag hem bytte jag om och åt en mysig middag på terrassen, det blev pyttipanna hem gjord haha.
men nu ska jag bara ta det lungt. kanske träna lite och senare i kväll blir det total black out och en massa skratt hahah. imon börjar jag halv ett haha, lite konstigt men vi fick 3 timmars sovmorgon! men vi hörs! bye

3 dagar i bilder!

olympiaden




discot




karnevalen



var också hemma hos jivar och firade hennes födelsedag. idag var det mors dag och vi har fikat med familjen och firat mamma med presenter! sedan var jag på karnevalen igen och åkte karuseller och åt kababrulle ofc! ahhaha och juste melina blev karnevalens drottning grattis till henne!!! men nu ska jag lägga mej imon är det skola igen. god natt! så hörs vi imon!



godnatt

jag just nu, tänkte lägga mej nu, sover hos faster ikväll sov söttt!

länge sen ?

det var länge sen jag bloggade men har faktiskt inte orkat. lite kort om dagarna då i fredags hade vi olymiaden och efter det hade vi disco för barnen. idag var det hk karnevalen och fika hos jivar! imon blir det  karnevalen igen. en massa bilder kommer imon eller något. här får ni en sööt bild.
omg jag och siby i 5an ;o...

i skolan just nu


total blackout

IT'S ON!!!! CRAAAZZYYYYY
hahahahhahahahhaha asså vi kommer dö nu, pusshaj
/ vera

vera gästar.

hejhej sitter här med min efterblivna kusin som inte kan blogga haha...dör av skratt!!
anyway, idag har vi pluggat på, speciellt jasmin, mvg i sexualkunskap or whaat?
sitter och väntar på våran pizza, mmmmmmmmmmmmm
vi hörs sen, pusspuss

jag älskar dej kabab!

hellu, idag sluade vi vid 11 hade två håltimmor! jag warvin och mona stack till stan och kollade runt lite och sedan satte vi oss på mc! nu är jag hemma hos min faster och vera kommer hit snart! då blir det en massa plugg och skratt så klart hahaha. bloggar mer senare men nu får ni en söt bild haha..
omg hahahahhaha...

dagens

snart kommer våra gäster så ska hjälpa mamma lite ha det gött!:)

beställt hem!

detta är beställt hem från H&M och kommer nästa vecka!
summer has began!
vad tycker ni?:)

hemma hos faster!

godmorgon bloggen! igår åkte jag hit till min fatser och sov över här, det var jätte länge sedan. vi har bara tagit det lungt och kollat på film och sånt. är fotfarande jätte förkyld! när jag åkte tillbaka till skolan blev jag värre men ville inte missa mer av skolan nu när vi har prov och projekt och sånt! här får ni en härlig morgon bild!
idag får vi en massa gäster mamma vill inviga sitt nya kök haha. det betyder att jag träffar vera äntligen säger jag bara! förhoppningsvis sover hon senare också hos mej. ungefär vid tre tiden kommer mamma och hämtar mej! då ska jag fixa mej duscha och sånt! visar er senare vad som blir dagens outfit. juste igår var jag innne på H&M sidan och beställde några saker visar er senare! ha en trevlig dag pusss!!

yes posten är här!

kommer hem med ett stort paket i mitt rum!!
jätte glad, beställde för några dagar sen så den kom fort!!:D
måste duscha och äta och sånt puss.

hemma hos mona!

hellu, nu sitter jag här med mona och har skit skoj vi har snackat om en massa... you know girl talk!
här får ni några snygga bilder!





nu ska jag fortsätta snacka med mona ni får ha det skoj pusss
älskar dej mona!

med maymuna!

nu har maymuna åkt hem men vi var här hemma hos mej och snackade i typ några timmar skit kul!
omg ahhaha snacka om att vi inte är normala! men nu blir det en massa tv:)
pusssssss

snyggt och billigt från H&M!

Vad tycker ni ?

Tisdag 17 maj 2011

hola! har goda nyheter idag! fick tre MVG två från spanska mitt projekt och mitt verbförhör. sedan fick jag i gympa skriftligt! skit glad :D har ätit middag och ska bara ta det lungt läste klart min bok igår så ska bara kolla på gossip girl. ikväll blir det Desperet coh cougar town! längtar, här får ni dagens outfit!
imon ska vi till burgården och prata om gymnasium! så får lite sovmorgon. men vi hörs senare puss.

frisk & fräsch

hej, idag stannade jag hemma från skolan och var ju hemma hela helgen ville bli frisk snabbt och det funkade. idag har jag bara suttit och kollat på gossip girl typ 10 avsnitt ;) haha. när jag kollar kan jag inte sluta och nu har jag betällt säsong 3 av one tree hill , kan inte vänta!! nu är jag duschad och fräsch och känner mej nästan helt frisk. jag just nu !

har kollat på total black out och skrattat ihjäl mej som vanligt nu blir det CSI!
pussssss

nya köp denna veckan!

h&M
bikbok och ginatricot!

im back on track

hellu, det var lägesen jag bloggade har haft så mycket att göra eller så har jag varit jätte trött!
men lite kort om slutet av veckan veckan då. i onsdags var jag med ebru i stan och shoppade vi hade jätte kul och jag kom hem med en massa fint! visar det lite senare. i torsdags hade vi dans kväll med alla 8 och 9 i burås och guldheden det var skiit skoj vi lärde oss dansa bugg och foxtrot i skolan och på kvällen var det dans time! dansade hela tiden blev så jävla svettig och mina ben var död haha.. igår asså fredags hade josefin hennes ute tjejkväll ungefär. hon fyllde år och bestämde sig för att vi skulle vara i neckrosdammen vi var ungefär 16 tjejer det var skit skoj vi bus ringde dansade och snackade och så klart skrattade haha. senad åkte vi hem till josefin och var där ett tag snacka om att den tjejen har en stor lägenhet man kan typ tappa bort sig haha. sedan hämtade mamma mej och mina kompisar.
tre härliga bilder från igår. idag blir det sängen som gäller.. är jävligt förkyld warvin smittade mej ahahhahahha! så det blir en massa filmer och serier men fler inlägg kommer puss.

sara är här!

hej, nu har jag kommit från skolan först var jag med ebru och warvin på turkisk hemspråk hahaha.. skämmde ut osss som vanligt i spårvagnen. sedan åkte jag till hk och hämtade sara som nu är här, vi har jätte kul och skämtar framför kameran här får ni en vacker bild.
en het vanlig dag efter skolan:)
hahaha men ni får ha dt bra vi hörs sen!

ute och solar

har inte pluggat en för jag kollade igenom warvin och maddes antekningar och jag fattade typ inget! så pappa ska hjälpa mej vid 7 tiden. han kan allt om det med hjärt räddning och sånt;) men nu sitter jag nämligen på tarassen och solar! skit skönt. känner mej lite bränd men man ser ingen skillnad men det är vell en början! men detta är jag just nu hhaha...

ser blind ut på bilden ahaha.. hatar min bikini måste dra till stan och köpa en ny! men ni får ha det gött puss.


flowers

hej, idag är det måndag och betyde skola! idag var det en varm och kort dag! hade håltimma så slutade vid halv 12!dagens outfit
nu ska jag plugga till gympa provet och senare ikväll blir det total black out ringer dej ikväll amanda !!
men vi hörs nog senare! bye

valentine's day!

nu ska jag sätta mej framför tv och avsluta kvällen med en mysig film som kommer på canal+
hur ser eran kväll ut?
nattiii

konfirmation

hejhej, hur har eran helg varit min har varit jätte skoj!
idag vaknade jag och siby vid 8 tiden och fixade oss till beas konfirmation! det var jätte roligt och vackert;) efter dt åkte vi till eriksberg och åt lunch och fika i en liten lokal vid havet! jätte mysigt efter det kom jag hem och åt grill med familjen + så har jag luggit lite i solen men det syns nog inte.. här får ni 2 bilder från dagen.
söta bea grattis till hennes konfirmation!
vi tre på eriks berg.  pippola och sabi var också där!
men nu ska jag fika med familjen ute isolen och sedan kolla på gossip girl ha en fortsatt trevlig dag!

neckrosdammen

hellu. idag har min dag varit helt underbar. jag vaknade ochåt pannkakor, sedan fixade jag mej och åkte in till stan och träffade siby vi åkte till neckrosdammen och låg på en filt och solade, lite senare kom sebbe, adrian och patric också, vi låg där i några timmar och lyssnade på musik, sedan köpte vi glass och kom hem. nu har jag gjort manikyr på siby och vi har suttit och kollat på film med min familj och ätit lite frukt och kex och ost! men nu kommer bilderna från idag roliga och söta:)
nu ska jag och siby nog lägga oss för att vi ska till beas konfermation kl 10 på morgonen kill me! men ni får ha en trevlig kväll/natt pussss.

sommar och sool!

drar till stan med siby har lång kläning och sandaler puss

hemma hos patric

nu har jag slutat skolan och jag är hemma hos patric ska vara  med siby och dom idag, förlåt för all dåliug upptatering men har inte haft tid haft en massa plugg! men nu är det slut så im back men ni får ha det gött så hörs vi ikväll eller imon! pusssss

en jätte gammal bild på mej :)

home from school


nu blir det plugg kanske bloggar senare..

tv tisdag

blir ingen mer bloggande idag så vi hörs imon ha en trevlig kväll!

dagens.

heej, idag vaknade jag vid 8 och fixade mej och åt frukost sedan åkte jag till skolan där vi delades in i grupper och hade uppgifter inne istan! det var jätte jobbigt men endå roligt. efter det träffade jag och ebru . warvin och mona och åt på burger king! skrattade som fan! jag och warvin cp'ade oss på spårvagnen hem haha..
detta är dagens outfit.
den stickade tröjan är köpt i gina tricot och legginsen är från bik bok, körde med convers och uppsatt hår.
asså dagens väder var ju bara jobbigt först när jag vaknade snöade det i maj?? sedan regnade det sedan blev det varmt så jag tog av mej jackan och då började det hagla ?? asså hade ju inte ens en bra jacka för mamma har laggt alla vinter kläder i vinden och vem visste att det skulle snöa/regna haha. men nu ska jag nog plugga eller vila ha det gött!!

total black out & CSI

nu har jag kollat på total black out och amanda hade rätt det är våran humor. skrattade tills jag fick tårar asså haha. sedan kollade jag på CSI med mama och nu sitter jag och myser med maxi:) .
imon börjar jag vid tio så en lång sov morgon blir det! men god natt och vi hörs imon men nya inlägg puss.♥

svar på kommentar

hej, anonym jag går i burås skolan 8b!

nu har jag pluggat färdigt ska göra en macka och sätta mej vid tv, ha en trevlig kväll puss.♥

jeans klänningar



hiss eller diss med jeans klänningar?

today

hej, hur är läget alltbra?
allt är bara fint här. har nyss kommit hem från skolan och jag ska nog äta middag och plugga en massa! blää asså har en massa förhör och prov nu orkar inte mer.. hade iallafall jätte skoj i skolan som vanligt. detta var dagens outfit.
imon blir det typ hälsodag med skolan kommer gå runt i stan typ haha?
bra att jag iallafall har ebru med mej som kan cp'a sig med mej :) men nu måste jag ringa mamma. har det gött vi hörs senare puss.♥

pink on my finger is just right!

godkväll alla läsare!
idag firadse vi min pappas födelsedag med lite släkt och madeltårta! (y)
som present från spanien fick jag av vera en perfekt ring till sommaren, jätte fin färg!
nu sitter jag här och är lite deppig för det är skola imon och det kommer säkert vara en massa plugg nu slutet på skol året.. orkar ju inte mer! men får hoppas att det är slut snart och att vi kan börja med sommarlovet. då jag åker till turkiet och hänger med alla sköna vänner här i sverige! stor längtan, men nu ska jag bara ta det lungt och fixa mej lite till skolan, tvättar nog håret imon i stället så det blir nog häst svans imon. ha en trevlig kväll♥

första maj!

hej, idag är det första maj och det är en massa demostrationer i stan!
när jag åkte från siby i morse fick spårvagnen åka en helt annan väg. juste om igår, åkte hem till siby och fixade mej och dansade i hennes rum en massa. sedan åkte vi in till centralen och mötte up piippola och bea då åkte vi in till ale gymnasium dansade en massa och såg daniel adams ray!! han uppträde :D skit kult! sedan åkte vi hem till siby och jag sov över där. vaknade vid ett !! haha men nu är jag hemma och har ätit middag , snart kommer mina fastrar och förhoppningsvis vera vi ska fira pappa med tårta! men nu ska jag bara lyssna på musik puss
en glad tjej på bussen igår haha..

RSS 2.0