middag inne i stan!

helluuu, igår var jag istan med vera och hon bjöd mej på middag. vi satte oss vid domkyrkan och åt pasta och pizzzaaa!! vi satt och pratade om allt möjligt och hade super kul, efter det åkte vi hem till min faster och sov över där det blev en massa skratt ahhaha, det är så jag rullar!!!!!!!!!! hahaa bara vera fattar!! :D
idag gick inte vera till jobbet för hon försov sig så vi gjorde en spelista till turkiet och spanien!! kommer tänka på dej när jag lyssnar på dom älskling!! här får ni härliga bilder tagna från veras blogg!
mums
loveu, nu ska jag kolla på lite vänner och imon ska jag köpa hörlurar och låna en bok i stadsbiblioteket! ni får sova sööttt så hörs vi imon pusssssss

03.00

kl är tre och jag kan inte sova döda mej..

bränd?

nu dra jag in till stan och träffar vera där vi ska sätta hos någon stans och äta!:)
här får ni två sköna bilder!
dagens outfit- blommig kläning från halens och leggings/shorts med spents  från gina.
haha på webcam ser jag brun ut men igentligen är jag röööd..
efter att vi har varit i stan ska vi hem till min faster och sova där, så det blir en massa kabab humor idag! bye

turkiet på lördag!

heej bloggen. hur mår ni? jag mår sådär.. är solbränd över hela kroppen typ haha.. så är hemma idag på dagen så att brännan kan lungna ner sig. vid kl 7 ska vera bjuda mej på middag i avenyn mysigt. ni har jag pakat en del till turkiet på lördag får hoppas att allt får plats.
men nu ska jag cilla lite och sen fixa mej pusss.

delsjön

helluu, idag var jag på delsjön med tjejerna, åkte dit rätt tidigt med några och resten kom senare. vi var där från ett till åtta så jag brände sönder mej, jag ser ut som en tomat hahha.... vi grillade, badade och hade skiit kul. här får ni bilderna ;)
nu ska jag sitta på terassen med familjen och mysa puss.

nytt i garderoben!

idag var jag i stan med maymuna och josefine. vi shoppade och fikade på franks! efter det träffade jag upp min familj och vi promenerade vid röda sten och åt glass. detta kom jag hem med ;)
tup topp - gina tricot 59.50:-
shorts - H&M 75:- REA

colors

nu ska jag till stan med josefine och maymuna här är dagens outfit.
nu ska jag ner och äta, bloggar senare när jag kommer hem ;)
byee

sommar snart eller?

asså sommar borde vara här nu för länge sen, och jag borde vara ute och sola men istället blåser det.. Idag grillade jag med familjen det var fint väder men kyligt! nu sitter jag här i mitt rum och kollar på vampire diaries är på säsong 2 avsnitt 12, så snart klar med den säsongen också haha, jag börjar bli bra på att sitta inne och kolla på serier.. men kollar mest på natten till typ 3 haha:)
imorgon vet jag inte vad jag gör faktiskt. hittar säkert på något för jag orkar inte ligga hemma och lata mej! då fastnar jag vid vampire diaries, haha serie nörd! på tisdag ska jag träffa vera och vi ska nog till alum och efter det kanske träffa några. juste jag åker till turkiet snart tror jag åker vid 2 juli!! äntligen längtat som faan! där ska jag steka i solen och bada en massa och hänga med familjen! måste då ta med mej en bra bok en massa musik! juste här om dagen köpte jag en jätte söt röd bikini från cubus det är som om den är virkad med ett tyg under haha, kanske lite svårt att förstå men det är jätte snygg lägger in någon bild någon dag! men ni får ha en härlig kväll så hörs vi imon byee.

midsommarafton!

helluu, nu sitter jag i mitt rum ny duschad och håller på att fixa mej, igår hade vi sleep over hos maymuna och det var skiit kul ahhaha la oss vid fyra.. tack för kvällen tjejer! här får ni en söt bild på mej och sara igår ;)
snart ska vi hem till leo och dom på middag så måste fortsätta fixa mej ni får dagens senare puss.

dagens outfit.

stickad tröja - gina.
bälte - gina.
leggins - bikbok.

mot stan!

hejhej, nu har jag tränat duschat och är fixad för stan. ska dit med josefine och maymuna.
ville lägga in bilder på dagens outfit med något är fel med min blogg lägger upp ikväll! puss

the vampire diaries

nu har jag suttit och kollat på 3 avsnitt av vampire diaries och nu ska jag lägga mej, imon ska jag träna och sedan en snabbis in till stan själv. men sov sött så hörs vi imon!

vecko revyn.

helluu. nu sitter jag här i mitt rum och tar det lungt efter ett spring pass och en härlig dusch! snart ska vera komma hit och vi ska bara kolla på one tree hill och cilla ofc;) igår fick jag hem detta från veckor revyn!
det är ett sätt från stockholmsgruppen
shampoo, conditioner, shower gel, body lotion & lipgloss
bye

godnatt

bloggar imon, nu ska jag sova puss.

hottie macardi !

nu sitter jag och sara hemma hos vera och kollar på snyggingar, asså vi dör! dreggel...
idag har vi varit i stan ätit kina och köpt one tree hill. men nu ska vi fortsätta kolla på hotties vi hörs puss.

vampire diaries

omg nu har jag börjat kolla på vampire diaries, den är så olik från one tree hill, men den äger. den är läskig spännade och kärleksful. det ända jag inte gillar är att alla dör, lite läskigt..
imon ska jag vara med vera det betyder att jag ska köpa säsong 4 av one tree hill och att vi ska fika någon stans ;) saknat henne så det blir skoj. jag hoppas också ni haft en rolig dag, nu ska jag lägga mej, kollat på 3 avsnitt av vampire diaries och blev lite trött så vi hör imon godnatt.

at saras!

hellu, nu har jag kommit hem från en jätte mysig kväll med tjejerna. vi kollade på två filmer och åt chips och godis. tagit en massa kort lägger ut några till er ;)
tack för kvällen tjejer! nu ska jag kolla på vampire diaries maymuna tvinga mej ahha :P
veraa jaaag saknar dej ring mej!!!
bye

drar till sara

dagens

ny designing!

gjorde nyss en ny designing till siby som åker om ungefär 8 timmar..
kommer sakna henne som fan går inte att beskriva!!!
men så här blev den, rätt nöjd blev jag ;)
kolla in hennes blogg http://villanueva.blogg.se/

movie night at my place

hellu, nu sitter jag här och kolla på vänner, vi hade jätte skoj idag, dom kom hit vi åt middag och kollade på film åt chips och godis och sånt. sedan var vi lite ute och spelade basket. imon åker siby, kommer sakna henne som faan!! men vi hörs senare puss.

dagens face!

hej, nu ska jag till hjälbo och hämta upp dom andra, ni får en bättre outfit bild senare puss.

French toast

jag är så jävla besviken på mej själv..
skulle till veras avslutning och mamma väckte mej kl halv 8, sedan ringer min telefon och det är vera som frågar var jag är jag säger att jag fotfarande är hemma och jag jag försovde mej faaan!! trodde att jag var vaken hela tiden.. ville verkligen vara där, hoppas du hade det bäst vera förlåt att jag inte kom!

ialla falll godmorgon till idag blev det french toast (fattiga riddare) till frukost gottgott! nu ska jag bara ta det lungt tills jag åker till hjälbo för att träffa pippola, adrian och siby som ska komma hit senare. vi kommer äta mat och kolla på film med snacks mm:) men ni får ha en trevlig morgon så hörs vi senare med dagens outfit. puss

godnatt bloggen

nu ska jag snart sova kanske kolla på lite serier! men imon ska jag till allum med melli och kanske shoppa lite, men detta köpte jag idag.

lång kläning: H&M från 299:- till 100:-
hårsspännen: H&M 19.50:-
eyeliner: H&M 59.90:-
ear cuff: Glitter 29.90:-
smink borste: H&M 39.90:-

kunskapskolans skolavslutning!

idag vaknade jag av att vera skulle till skolan kl var ungefär 8, jag hade några saker att säga till henne, men jag tror inte ver förstod för jag lät som om jag var drogad
jasmin: verraaaaaaaaaaa.. duuu kan ta locktången sibylla behöver den inte..
hahahah asså jag vet inte hur ni läser detta men jag lät som att jag hade rökt på haha. för trött.
iallafall så vaknade jag senare vid 10 och fixade mej och åkte in till siby skulle hjälpa henne att fixa hennes hår till skolavslutningen. resultatet.
snygging!
efter det åkte jag till stan med henne för dom skulle öva på att sjunga jag väntade på piippola så jag shoppade lite. sedan var det avslutningen och efter det gick vi alla på resturang och åt kolla vad gott!!
här får ni bilder.
bye

hemma hos faster!

hej igår sov jag hos min faster med kabab!! asså gud vad vi hade kul vi skrattade så jävla mycket. kl 3 på natten ahhaa.. över energi:D, men det var jätte synd om min faster för hon fick sova, dessutom tog vi också hennes sköna säng haha. men som vanligt så skrattar vi åt sånna dåliga kabab skämt och inte kan sova senare på natten är vera alltid hungrig så det blev nan och maas haha (bröd och yogurt) haha riktiga kurder! här får ni en härlig osminkad nattbild hahha.
finns fler bilder men dom är ju väldigt pinsamma haha, snart från ni dagens inlägg och bilder!

Yesterday june 11/2011

igår var jag på bio med några kompisar och vi såg fast and furious 5 den var skiiit bra!!! efter det gick vi till MC och åt glass. sedan åkte jag och siby hem till henne. och hyrde film.. vi såg inte på filmen för vi var jätte trötta. vi var uppe till fyra och pratade. sedan vaknade vi åt frukost och så åkte jag hem. här får ni bilder fårn igår.
man måste ju bjuda på sig själv hahah. nu sitter jag och kollar på last song. den är svin bra, ni får ha en bra kväll så hörs vi senare pussssss.


fast and furious

helluu, det är lördag och jag vaknade vi 11, åt frukost med familjen och sedan har jag bara duschat och tagit det lungt ;) nu är jag fixad och klar ska in till stan snart och gå på bio med några kompisar! senare sover jag då hos siby!! som ååker snart :( är får ni dagens outfit.
kör med platt hår tröja från gina och hjärt halsband. vi hörs senare pusssss

Kenza style

melina åkte hem för några timmar. vi hade det jättekul igår. vi la oss rätt tidigt haha, jävligt trötta var vi! sedan vaknade vi vid 12 och gjorde pannkakor och pratade och skrattade ofc! sedan fixade jag hennes hår till kenza lockar haha lyckades ungefär?
vad tycker ni?
juste nu ser ni också en ny designing på bloggen;), nu har jag också kollat på never say never och det var jätte bra! nu är jag typ galen i alla hans låtar.. haha men idag blir det inget specielt utan ska bara ta det lungt med fredags mys och sånt. kanske hittar på något med melli senare vi får se puss.

sleepyy time

nu sitter vi här i sängen och försökte kolla på film men somnade typ så nu sitter vi bara här och pratar. ni får sova sött pusssssssss!

skolavslutning 2011

hellu, nu sitter jag och melli här framför datorn och lyssnar på gammal musik och kollar på bilder hahha. vi har varit i stan med tjejerna och ätit på pizzahut och senare köpt glass och kollat på sex and the city 2 :D idag ska melli sova här så det blir jätte skoj med en massa film och prat! här får ni bilder!
dagens outfit!
senare på pizzahut
'
hejdå

dagens student outfit

imon är det skolavslutning yeeeeeeeeeeeeeeeeeeey haha bye

Askim och Cassandras student!

hellu nu är jag hemma från en lång dag!
så här var min dag idag!, vaknade vid 07:00 tiden och åt en jätte god frukost, sedan bev jag körd till spårvagnen till skolan vi bestämde i skolan att vi skulle åka till askim, så vi tar bussen till askim och det börjar bli jätte bra väder! jag hade jätte skoj badade inte men spelade fotboll.. eller typ sparkade på en boll hahah. och skrattade med mina kompisar! sedan åkte jag hem och var hemma vid 3 tiden skyndade mej som fan visste inte vad jag skulle göra med mitt hår värsta stressen så det blev så att jag spran ner till bussen utan något middag.. som tur var att det fanns mat på cassandras student mums!! hade jätte kul och grattis till henne då, nu ska jag duscha och sedan blir det greys och of the map! sista säsongs avsnitt! men här får ni några härliga bilder 
student barnet . ha det braaa pusssssss.!

göteborgs vattenkrig!

helluu, nu sitter jag i min säng och myser med sex and the city! tänkte ge er lite bilder och sånt från dagen;) idag var jag i kungsprotsplatsen och va med på götebrogs vattenkrig, det var jätte kul alla kastade på alla och snacka om att man blev blöt ahhha. perfekt väder var det också så man frös inte! här får ni några härliga bilder!
let the war begin!
snacka om en rolig dag! men nu ska jag förtsätta kolla på sex and the city och imon blir det mys hemma ledig från skolan yessss!!! men ni får sova sött vi hörs imon pussssssss

hemma hos kabab

nu är jag hemma hos vera sitter här med sara och vera och vi snackar! idag var det grill fest här med en massa familjer skit kul och sedan kom sara över och nu ska vi tjejer kolla på one tree hill och mysa ! imon blir det göteborgs vatten krig, vi hörs puss.

photos from last night

här får ni 3 söta bilder från igår.
nu ska jag duscha vi hörs

dagens bilder!

idag hade jag det jätte kul med tjejerna! vi skrattade åt och kollade på skräck film! här får ni två bilder!
med josefine och amanda i stan, på ett cafe!
på resturangen med tjejerna.
nu ska jag lägga mej, ni får fler bilder imon puss!

hos melina

nu har alla tjejerna kommit och vi ska in till stan och äta på en grekisk  restrurang. hejdå

byxdress

nu ska jag till stan och sedan till melina!
kör med byxdress och converse!
vi hörs senere puss.

3 juni!

hejhej, tänkte berätta lite om idag. siby vaknade upp här hos mej och vi gjorde frukost och kollade på rush hour3 skiit skoj! sedan fixade hon sig och så åkte hon hem. så jag städade mitt rum och tog sedan på mej bikinin och gick ut på terrassen och solade i typ en timma. sedan spelade jag och allan basket, och jag körde biiiil!!!! det var skit skoj men läskigt, körde bara en liten bit här vid min gata men det var jätte kuuul! sedan kollade jag och allan på film och åt glass. sen kom mamma hem och vi har bara mysat ute på terrassen med söta alkohol fria drinkar till mej haha. så idag blev det en mysig hemma dag, det behövde jag;)
haha en söt bild på mej, lite rufsigt hår kanske?
imon vid fyra ska jag hem till melina och så ska vi tjejer in till stan och sätta oss på ute servering och fira hennes födelsedag , sedag åker vi nog hem till henne och kollar på film eller något liknande! men nu ska jag nog lägga mej har inte mycket mer att göra, men ni får sova gott och så hörs vi imon puss

madde och monas födelsedags fest.

här kommer några söta bilder!
warvin och madde (födelsedagsbarnet)♥
the best friends ! ebröö, och warvan!
jag, ebru och dajana ♥
maryam,agnes och warvin♥
warvin snyggingen!♥
melina, sara, ohana och maymuna♥
sara och maymuna♥
såå sööt! ♥
nicolle♥
siby och amanda♥
madde och siby♥
ebru och mona (födelsedagsbarnet)
josefine♥
ohana, dajan, nasra, maymuna, alexandra, amanda♥
madde♥
jag och älskling♥
gjorde tårtan till höger haha :D
födelsedagsbarnen!♥
maryam, ebru och mona♥
siby och melli♥
såå söta♥
mona ,mona och alexandra♥
mona och ohana♥
liza och jossan♥
nicolle mona och melli♥
ohana och melli♥
jossan ohana melli mona och sara ♥
ohana och jossan♥
sara mona maymuna och jossan♥
ohana och liza♥
maymuna och nasra♥
jossan och amanda♥
grupp foto!
detta var alla dom bästa bilderna♥

godmorgon bloggen!

hej bloggen igår var jag med siby pontus eric och pippola! vi hade jätte skoj ! efter det sov siby över här och vi bakade tårta till mona och madde! imorse åt vi en jätte god frukost som ni ser haha. nu har hon åkt till hennes lillasysters födelsedag så hon kommer till madde och monas fest själv. jag ska nu duscha och fixa mej ni får outfit och sånt senare, juste siby sover här igen sen :D pusssssss.

RSS 2.0