siby next

nu ska jag åka till siby fixa oss lite där och sedan träffa dom andra och dra in till ale!
hoppas ni får en jätte bra lördag, och grattis till min pappa som fyller 49 idag & grattis till kungen haha.
dagens outfit.
puss♥

subway.

hej mina söta läsare! idag var det första dagen i skolan sens polen , var jätte kul att se alla . efter skolan träffade jag siby har saknat henne skit mycket. vi åt på subway och snackade i typ 2-3 timmar som vanligt;)
efter det åkte vi in till nördinge och hämtade biljetterna från evelina  till ett disco i ale imon:)
kommer bli skit skoj sover nog hos siby senare. men nu ska jag bara ta det lungt med familjen kanske se en film?
vad hittar ni på ikväll? säkert något skoj, ni får ha en trevlig kväll vi hörs imon! kisses

my new dresses!

kan dt blir värre?
vaknar kl fyra på morgonen och mår piss. spyr några gånger och går och lägger mej igen men när  jag vaknar till skolan så spydde jag igen det är nog magsjuka? jag mår bättre nu men har inte ätit något sens igår. snacka om att jag är hungrig men det är ju onödigt när man endå spyr ut allt? saknar alla i skolan som fan ville så gärna ditt idag har ju varit borta hela lovet.. och när skolan började, hoppas jag kan gå in mon kanske:)
ialla fall så sa jag att jag ska lägga ut de jag köpte från polen köpte två jätte söta klänningar för 150 styck älskar att dom är virkade vid brösten och att den är blommig!
men nu ska jag kolla på oc och svälta..
vi hörs sen puss.

polen 2011!

hellu. jag tillbaka från polen kom idag vid 11 tiden! åkte dit själv och bodde hos min mormor. gjorde en massa kul. hälsade på släktingar, fotade ,shoppade var på fina ställen mm. jag orkar inte lägga ut alla bilderna för det är många.. men lägger ut lite av varje dag ungefär. sedan lägger jag ut ett inlägg med det jag köpt.
första dagen träffade min gammel moster och hennes man!
maxi innan hon klippte sig!
efter jag klippte mitt hår kort! och färgade det. fast det är ljusare på bilden.
så här är det igentligen..
bara lite ljusare en innan.
har kul.. haha.
innan maxi ska duscha
hahah så sööt!:)
jag och mormor! söta haha.
ny vakna!
min långklänings outfit.
dagens face.
vid min mormors systers lägenhet.
jag vid barn teatern.
mormor.
fox min mormors systers hund!:)
me.
sååå sööt!
haha.
cooling!
finaste bilden!
hammnen.
påskkorgen:)
köpcentret.
outfit.
godaste glassen.
på kyrkogården.
jag på bron:)
söta
me.
för fint!
min lilla prinssesa!
parken.
detta är alla bilder jag orkar lägga upp nu ska jag ner och äta bloggar mer sen pusss.

hejdå sverige och bloggen.

ses om en vecka !:)
ha ett trevligt lov!

sale!

helluu, nu sitter jag här och packar min söta rosa väska till polen imon:)
hade det jätte roligt idag, först var det simmning med klassen och sedan drog jag och några tjejer hem till mej! vi kollade på sex and the city och åt chips! men nu sitter jag här och fixar låtar som mona var snäll och skickade! tänkte visa er en jätte bra väska jag köpte denna veckan, det är en frans väska som jag har letat efter och så hittade jag den på rean!! lyckos mej. kostade bara 50 kronor skit billigt ju.
men nu måste jag nog äta något har bara ätit frukost ;o

stan med dom bästa!

hej, idag var vi på ungdomsmotagningen med klassen skit kul vare. efter det var vi ute i solen ungefär hela dagen super skönt! efter skolan gick jag en snabbis in till stan med mona, warvin och ebru! köpte lite saker. one tree hill säsong 2, ett svart linne och den nya läppstift pennan;)
skit bra och snygg, håller hela dagen! haha ebru..
men nu ska jag vaxa benen och skriva min paknings lista till polen. men nu får ha det gött. puss

umbrella.

hellu, nu har jag tränat duschat ätit och kollat på desperet! idag var det ebrus födelsedag så grattis till henne. vi hade jätte skoj tog en massa kort, men här är en på oss!
15 och allt omg. otroligt söt vacker och underbar person är du ebru hoppas du hade en jätte rolig födelsedag.
slutade vid 12 så jag var med pippola och sedan stack vi till kunskap och väntade på siby och där var vi med warvan mona och ebru super skoj! sedan kollade jag siby på film hos pippola och sedan hängde vi i backaplan! men nu är det läggdags annars kommer jag inte ur sängen imon.. godnatt :)

sex and the city.

heeluuu, nu sitter jag här och kollar på sex and the city och sedan blir det läggdags, imon slutar jag halv 12 tror jag ska träffa siby , eller något men vi hörs imon. sovsött.

hos faster!

nu är jag hemma hos faster med vera, vi träffades i avenyn där jag var med mona warvin och ebru och sedan åkte jag och vera hit men vi hörs senare

10 april

helloo, hur är läget? idag vaknade jag i ett tomt hus undrade var alla var? borta tydligen. så jag gjorde frukost och sedan satt jag och kollade på sex and the city! sedan hör jag att pappa pratar med mamma där nere med mamma itelfon han säger att han inte tror att jag är hemma, för att han har ståt och roppat i flera minuter men jag hörde ju inte hade hörlurarna på så jag går ner och säger hej haha.. sedan följer jag med honom och gör några ärenden och på vägen köper vi nya resväskor jag fick en rosa:) haha happy. tänker ha det till polen ofc! sedan hjälpte jag till med middagen och nu sitter jag här och skriver detta inlägget. men ska nog kolla på lite sex and the city och senare blir det hell cats och premiären av gossip girl jippie! men ni får ha en trevlig kväll bye byee.
dagens outfit plus svarta jeans, allt är från gina.

godnatt bloggen

sov sött alla söta läsare♥

dom bästa!

'jag och melina träffade maryam och liza i hjälbo och åkte in med dom till stan här kommer några bilder!
mer finns på fb;) men nu ska jag se på någon film puss

nu drar jag till soliga stan.

nu åker jag in till stan med melli, kameran följer mej så bilder kommer. dagens outfit.
kör med häst svans blommig klänning och skinnjacka;)
ha en trevlig dag ses senare.

:)

godmorgon bloggen.
idag vaknade jag med jätte ont i nacken kunde inte resa mej upp.. till slut rullade jag mej ner från sängen haha. jag gjorde frukost och kollade på glimor girls och sedan tog jag en dusch.
idag vet jag inte vad jag hittar på men måste ut det är ju jätte fint väder!
men nu ska jag föna håret och sedan platta, vi hörs sen ha en trevig morgon/förmiddag!:)

kärlekens pris.

har gjort en läslogg nu på kärlekens pris och kan då förtsätta läsa lite. den är jätte bra jjag rekomenderar den!
men ska hoppa in i sängen nu, men vi hörs imon godnatt:)

nu blir det popcorn

ensam hemma så nu blir det en massa serier och hög musik :D
bye

home from school

heej, nu är jag hemma från skolan det var jätte skoj som vanligt och jag och warvin hade vår catfights på lektionen ahhah som vanligt! sedan hämtade pappa mej i hjälbo och nu är jag hemma! ska inte dra till middagen idag stannar hemma istället och bara cillar! blir nog en massa serier , men nu ska jag ner och äta pappa har gjort någon konstig köttbullar pommes och ägg ;o.. puss
dagens blus

guns & roses.

hej, hello, hola!
nu har jag kommit hem från stan med siby. vi åt på burger king hon bjöd:) vi satt och snackade jätte mycket såklart. det var jätte skoj i skolan idag, men vi saknade dej warvin.. imon har jag so läxa så måste träna lite, och så ska jag platt håret fan!! har kännt mej jätte ful hela veckan, fråga ebru och mona och warvin dom har hört allt mitt klagande hehe. imon ska jag nog med familjen på middag med några andra familjer. men nu får ni dagens outfit!
bye

off the map & greys

hej nu blir det dusch och sen serier. lite kort om idag, var med siby och pippola siby klippte sig och sen följde jag med henne till hennes dans. imon ska jag träffa siby hon bjuder mej på middag, vet ni vad jag tror jag vill börja i dancehall, vad tycks?:)

H&M's vår kläningar!


vad tycker ni hiss eller diss till långa kläningar?
men nu ska jag lägga mej godnatt!

regn och matte..

det kan ju inte bli bättre..
hade bestämt mig att börja plugga inför provet för har typ glömt allt under praon. fattar inte detta med våren, borde inte det börja vara varmt och blomma? orkar inte med jävla sverige. om två månader är det sommarlov och det är typ höst.. idag när jag kom hem från skolan var jag piss blöt fast jag lånade ebrus paraply, tack gumman föresten!men nu ska jag plugga lite och sedan träna, sedan blir det tv kväll desperet och cougar town! amanda jag tänker på dej haha. jag måste kolla och komma på hans namn! haha. så dåliga är vi, vi kollar ju fan vare tisdag och kommer inte på hans namn ? haha, har på mej mina hemma  kläder så nu ska jag börja plugga vi kanske hörs senare ses sen bye.
me right now.

milkshake.

nu är jag ny duschad efter att har tränat , och då är det dags för en god men endå nyttig milkshake och CSI med familjen adios! och godnatt.

ear cuff

vad tycker ni? :)

blue & glitter

hej sitter här nu och pysslar med mina naglar. mona var här en liten stund idag och vi lagade mat och snackade. sedan följde jag med henne till storås och sedan gick jag hem igen. resultatet på naglarna:)
blev rätt nöjd, det är mer glitter i verkligheten. det är inte glitter nagellack untan vanligt blått nagellack från h&m med annat glitter. jag är så irriterad just nu jag fäller en massa hud från ansiktet från behandlingen, hon sa att det skulle hänta för att den dåliga huden skulle bort men det är så stötande för det ser ut som att jag torkar ut.. men nu ska jag göra den andra handen som är tio gånger svårare wish me good luck! vi hörs sen byeee.

goodmorning

helluu, nu sitter jag och siby och kollar på nära och kära. vi vaknade vid halv ett och åt toast. vid kl fyra ska jag och familjen hem till min faster för att äta middag och umgås! imon är det skola så jag måste göra min praouppgift.. men vi hörs senare ska umgås med siby nu pusss.

happy birthday bea!

idag fyller bea år så jag hoppas hon får en underbar dag!
igår var jag på mini spa med vera det var jätte mysigt och jätte avslappnande! efter det åt vi lunch och snackade en massa. efter det åkte jag hem till bea och firade hennes födelsedag med gänget. vi hade jätte skoj med en massa lekar.. men nu ska jag och siby lägga oss pusssssssssss.

första april


april april din dumma sill jag kan lura dej vart jag vill!
idag var det sista dagen på praon och jag fick en massa tekningar och en söt present. nu ska jag till danshuset till en fest och sedan sova hos vera. på lördag är det spa dag med vera och sedan lunch och efter det ska jag hem till bea där vi ska fira henne! detta blir dagens outfit!
måste dra nu puss.

RSS 2.0