vecko revyn.

heeluu, sitter nu här och är klar med abort filmen och nu ska jag duscha och läsa tidning! sov gott.

hemma hos mona

helluu, är hos mona nu och vi bakar kokosbollar och ska kolla på stepup 3! men nu ska vi hämta hennes systrar pusss.

happy birthday allan!

grattis till allan som fyller 17 idag:D idag efter jobbet stack vi hem till jivar och åt födelsedags middag och tårta! sen satt vi och snackade i timmar! detta är dagens outfit.
söt va ? nu är det greys och of the map . imon ska jag hem till mona! saknat henne tväääärrr mycket! puss.

godmorgon.

godmorgon bloggen. nu sticker jag til jobbet och här är dagens outfit!
jeans shorta linne och halv lack leggins. adios

monday all over again.

hej på er. sitter nu i mitt rum och lyssnar på gammal musik och softar! var jätte stött idag på jobbet så måste vila upp mej för imon! barn är inte lätt att jobba med haha. men nu ska jag kolla på CSI med familjen och sedan lägga mej och kanske läsa bok innan det vi får se! men nu får ni en bild på mej .
bye

the perfect man!

sitter nu och kollar på en jätte bra film!
imon blir det dagiset igen! har saknat småttingarna. börjar 9 så är hemma vi fyra. bloggar då. ha det bra och sov sött !

vårstädning!

nu har siby åkt hem och jag och mamma håller på att vårstäda! vårat kök är nästan klart. men ska fortsätta hjälpa mamma nu hejdå. dagens söta topp!

the best friend!

sitter nu här med  siby och kollar på one tree hill! lucas är bara för snygg..
idag var jag istan en liten stund med siby vi köpte ben and jerrys och när vi kom hem åt vi vofflor. mums. men kanske bloggar senare vi hörs juste the ice cream is amazing!
love!

rösta på mig / vera

hej alla sajmin-läsare. jasmins kusin vera här! jag tycker ni alla kan ta och rösta på mig här:
http://jiiska.blogg.se/2011/march/rosta.html#comment

(NR 3)

tack till er som röstar, ni andra kan ta er i rumpan


träffa siby.

nu ska jag in till stan och träffa siby! vi ska promenera i den sköna solen och köpa glass! sedan åker vi hem till mej och hon sover över! det blir en massa one tree hill och tjejsnack ikväll!
dagens outfit.
vi hörs.

im numer four!

den var jävligt bra! men det måste komma en tvåa! efter det stack vi hem till adrian och hoppadestuttsmatta, drack te och åt vofflor! efter det åkte vi hem och sen har jag bara kollat på tv med familjen:)
imon sover siby här och det blir one tree hill kväll!
juste grattis till subeyr som fyller 15 idag!
vi hörs imon puss.

love&missu

hej, är hemma nu från stan. ska nog äta och sedan cilla framför tv. efter det läser jag säkert lite i kärlekens pris och  sedan blir det dusch som gäller! lite om morgon dagen. jag ska på bio med vännerna och kanske äter med dom med! vi ska se im number four. verkar som att den är skit grym;) så bilder och sånt kommer såklart. vi hörs!

in condeco.

hej, sitter nu i condeco med bästa melii har nyss slutat jobbet så vi sitter och fikar. morotskaka såklart vi hörs sen puss

10.30

imon börjar jag 10.30 och slutar 16.30. efter det ska jag vara med melina! har saknat henne ofc. vet inte vad vi hittar på men kommer bli kul iallafall! idag har jag pluggat kollat på twilight och greys och of the map! film kväll typ.men nu ska jag ta bort ssminket  och hoppa i mina sovkläder vi hörs imon puss.
galen bild på mej och melli i sommras!

day 3 is over !

helloo.
hur är läget? idag har jag jobbat igen! det var jätte skoj, igår var jag jättre trött så bloggade inget. men allt är jätte roligt på dagiset och barnen är jätte gulliga! men jag saknar mina tjejer.. så om ni ser detta så vet ni att vi måste träffas. och jag saknar vera också.. idag ska jag bara plugga, göra klar min abort film. men innan det får ni dagens outfit! hade en blå shorta och svarta leggins och vita convers!
så här sser man ju ut efter en dag med barn.. hahaha.
vi hörs kanske puss.

Iloveu

hej, idag var det första dagen på jobbet, det var jätte skoj med alla smä söta barn!
efter jobbet var jag i stan med siby vi köpte present till bea och åt på burger king! och snackade och skrattade så jävla mycket! jag lånade twilight och eclipse från henne och hon lånade one tree hill från med haha. vi litar på varandra hahahha... siby var jätte söt och gav mej en present! ett örn gott där det står.
gulligt va?. men nu ska jag sova, ska faktiskt leka med barn hela dagen imon :D haha. godnatt!

one tree hill

sitter här hemma hos min faster och kollar på one tree hill. säsong 7 ;) har sett alla säsonger redan men gillar att se dom igen! har köpt säsong 1 och i april köper jag säsong 2! längtar. tänker ta med mej dom till polen!
kl 3 kommer mamma och hämtar mej, och jag ska fixa mej snabbt! det blir  plattat hår och kanske lite fest smink. efter festen kommer jag och vera sova här tror jag. och på söndag sticker vi till stan! ha det bra puss.

with the girls

hej, nu är jag hemma hos min faster. idag han jag inte blogga innan jag drog in till stan med tjejerna. men jag vaknade vid  ugefär halv elva och åt stekt ägg, det betyder att vi har en spis nu haaha :D efter det duschade jag och kollade lite på one tree hill. sedan kom pappa hem med pizza och sedan åkte jag in till stan. jag och tjejerna sata oss på condeco och fikade. vi satt där i ungefär en timme och snackade och tog kort. men har ingen sladd med mej så ni får dom imon om jag hinner. efter det så gick vi runt i avenyn och tog kort och skrattade en massa, sedan var vi lite i brunns och bara gick runt och skämmde ut oss. sedan satt vi oss på MC lite också haha. men nu har jag valt kurdiska kläder till imorgon när det är kurdiskt nyår!! kommer bli super skoj, men ni får sova gott nu ska jag ringa vera  och sedan bara sova. jag bloggar nog imon om det ite bllir för stressigt. godnatt.

stan nu.

ska till stan med tjejerna och det blir fika, efter det ska jag hem till faster.
bloggar mer sen puss.

korsett vs blus.

hej, idag var det sista dagen i skolan på över 2 veckor. imon är det studiedag och på måndag börjar praon. tänkte berätta lite om vad jag har planerat dom här dagarna. imon blir det förmodlingen stan eller något med tjejerna, på lördag är det kuridskt ny år så jag ska vara med släkt, familj och vänner i en lokal! efter det hoppas jag att jag och vera sover hos någon av oss:) så på söndag är jag säkert med vera eller lite med julie på kvällen eller något. på måndag börjar praoen och jag jobbar till typ halv fyra. efter det ska jag träffa siby och så ska vi äta ute och köpa present till siby. vi täkte att vi kanske köper tillsammans så att hon får mej och finare presenter.
nu sitter jag här inne på h&m online hittade två snygga plagg vill se vad ni tycker.
korsett eller blus, vad tycker ni ?. ebru har nyss betällt blusen och den värkar jätte söt. men korsetten är också snygg för har sätt den på sara och den sitter bra! men lite om idag då. efter skolan åkte madde med mej hem. vi snackade och kollade på one tree hill, har fårr både madde mona och ebru att gilla det check
HAHAHA.
men ska lägga mej nu, vaknar nog vid tio något och gör en god frukost. och juste köket börjar närma sig till sitt slut, fast det kommer ta en vecka till typ haha. slowww. men ni får ha det bra puss.

tv dag 2.

igår var det desperate housewives och cougar town. och idag är det blir det greys anatomy och premiären av off the map! vi får vell se om den är bra. kanske blir en av mina serier haha!
men nu ska jag duscha och sedan kolla på serierna, vi hörs imon.
puss

in school.

godmorgon sötisar. nu har jag svenska, och jag och warvin sitter och ska skriva våra berättelser. här får ni en bild på oss!! morgon trött är jag ju som vanligt.
har vågit hår idag och en rosa pollotröja med skinn jacka!
känns som att det börjar bli vår, men imon ska det typ bli snö... neeeej!! säger jag bara orkar inte med alla tjocka jackor. warvin hälsar bloggen hahaha. pusss vi hörs sen

fransk manikyr

nu sitter jag här och gör hem gjord fransk manikyr. första handen är klar och så här ser den ut.
hiss eller diss ?
bloggar mer sen nu måste andra handeb bli klar.

the city

hellu.
idag var jag i stan med mamma, vi kollade runt i affärerna och köpte med oss hem lite med.
+ svarta jeans från gina.
köpte inte så mycket men köpet var jätte bra, ville ha en kavaj och mag tröja och svarta jeans. och skor behövde jag och dom var på rea så what a hell. men nu ska jag bara kolla på lite one tree hill. men vi hörs imon. puss.

vera gästar

nu har jag gjort mig en egen kategori. hahaha!
här får ni lite bilder från när jasmin var hemma hos mig i igår.
världens finaste.

hahahah, bjuder på denna.
alla bilder är tagna ifrån MIN BLOGG

JAJA nu ska jag plugga biologi, yey
hejdå alla sajmin läsare!

dagens


hos hassti igår.

godmorgon! nu har jagb ätit frukost med familjen och ska börja fixa mej, men först ska ni få lite bilder från igår.
vi hörs sen med dagens outfit.
puss.

goodnight

kom nyss hem, hade en trevlig middag hos vera. min familj och nimas familj var där. ungefär kl 8 åkte vi och hämtade upp cassandra och åkte hem till hassti, vi var där till ungefär halv tolv och det var skoj vi dansade för det mesta ;) men nu ska jag lägga mej, imon blir det vår shoppig med mamma och sen ska jag bjuda henne på middag, men jag hör av mej imon, pusss. sov sööötttt.

middag&hasstis b-day

heej. nu är jag klar och ska åka hem till vera på middag, sedan ska vi hem till hassti på hennes tjejkväll.
detta är dagens
har min nya blus idag från gina och plattat hår . vi hörs senare pusss.

mobil blogg

HEJ, NU SITTER JAG PÅ SA MED EBRUUU. VI PLUGGAR MATTE ELLER OM NI KALLAR HA UPPE BOKEN OCH PRATA MATTE SÅ HAHAH. EFTER DENNA LEKTIONEN STICKER JAG TILL STAN MED SIBY OCH PIIPPOLA. VI SKA SHOPPA LITE, FICK JU EN MASSA PENGAR NTÄR JAG FYLLDE ÅR SÅ NU ÄR DET SHOPPING TIME! MEN VI HÖRS NÄR JAG KOMMER HEM.

kvinnordagen

heej, nu sitter jag här och pluggar, vet ju inte om det kommer gå bra på hemkunskap provet imon men vi får vell hoppas. idag är det kvinnordagen så grattis alla kvinnor runt i världen och jag hoppas att varje kvinna känner sig trygg, och kan ha sina rättigheter. men idag får ni en bild på min nya ring som är mitt sjärntecken fiskarna. fick den av sabi i födelsedags present älskar den så mycket för det är ju hur jag är som person en fisk hahahah.
jävligt cool bild, men nu ska jag , försöka få all kunskap i mitt huvud puss.

silver.

heej, nu sitter jag här och vilar mej tills imon. ska snart sova också är så jävla trött, sov knappt 5 timmar.. idag efter skolan stack jag hem till piippola, så var vi där typ 10 min inann siby ringer och säger att vi ska hänga med henne på hennes tandläkaretid! vi åkte in till biskop och jag och pp spelade spel medans siby var hos den läskiga tandläkaren haha. efter det stack vi hem till pp igen och satt och kollade på twilligt och vi kl 18.00 stack jag hem. resan hem tog ju typ 50 min det var så jävla kallt i brunns när jag väntade på spårvagnen ihundra år! sedan hämtade mamma upp mej i hjälbo och jag åkte hem och åt spagetti! min favorit. fick en jätte snygg silver färg av siby i födelsedags present så här ser den ut, den är cool ser nästan ut som att man lever i rymden haha:D
så jävla snyggt! juste om ni undrar orkar jag inte ta bild på alla presenter men när jag använder sakerna skriver jag säkert vem jag fick dom ifrån och sånt, nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mej, sov sött.

party

igår var det min fest och det var bäst! vi dansade till vi fick så jävla ont i fötterna och så åt vi tacos och hemgjord tårta! fick en massa fina presenter! tack alla för dagen den var bäst! efter det sov vera och siby här och hade typ tjej snack sedan åkte dom hem nu i morse, idag ska jag bara vila , men här får ni bara några bilder många mer finns på fb!

my first gift!

heej , nu är jag hemma fårn ohanas bday, dt var super kul. vi var på hardrock cafe och åt och bowlade. tog en massa bilder men orkar inte lägga upp dom i kväll. idag fick jag min första present från min mormor, alla andra får jag ju imon! älskar den fick inserationen av ohana som har en likadan men lila!
ser den inte mysig ut? det är en av dom skönaste filtarna ever, och kolla färgen !!! :D
imon är min fest så jag måste lämna skivor till nilo som fixar musik och så kommer vera och siby kl 3. vera ska locka mitt hår och så ska vi fixa oss. efter det ska vi hjälpa mamma. men jag hör av mej imon, nu ska jag spendera sista timmen av min födelsedag med min familj. pussss.

happy birthday to meeee !

heeej, idag är jag 15 år!!! hurraaa!  hahaha, ska fira min födelsedag imon! men alla tjejerna. idag vaknade jag med att mamma kommer in och sjunger med en bakelse och ljus! efter det så fick jag en massa gratelationer tack för det ni är under bara, men det finaste var endå min pappas sms ! loveu. nu ska jag dra till ohanas fest, som är i hard rock cafe där vi ska bovla och äta maaat !!! ohana fyller också år idag så grattis till henne:D men här får ni min outfit.
lite snabb fixning och min snygga våriga kläning! men vi får höras ikväll eller något! kameran följer med pusss.

my dress

hej, nu har jag valt en av kläningarna och jag valde denna , fast när den blommiga kommer ska jag ta den med ;)
söt va?

onsdag

hej, idag är det onsdag då. idag hade jag hemkunsap och vi skulle göra ungsbakade pannkakor med äpple och kanel.det var inte så himla gott, men jag åt endå jätte mycket för att jag gjorde den helt själv, men amanda hjälpte mej att äta upp den haha. som vanligt:) efter det gick jag och ebru på sa och hade kul som vanligt! sedan efter skolan mötte jag upp eric piippola, siby och kristina, och vi åt på kina resturang! och vi hade så jävla kul och kristina skrattade så mycket att hon grät! sedan har jag bara varit hemma och kollat på one tree hill. juste mona kolla på säsong 1! och ebru börja kolla innan jag kommer döda dej ahha loveu! men här får ni mej och min outfit.
just me and my tank top! körde med plattat hår idag då! nu ska jag bara vila och mamma kommer med mina kläningar från posten som jag ska prova och välja! för på fredag blir jag ju 15 och på lördag är festen!! längtar.
men ha det bra! puss.

plattt.

ska sova nu men ville bara visa mitt hår nu när jag har plattat det till imon.
nattii

RSS 2.0