blue & grey

hellu, är jag hemma från skolan. idag var det en rätt kort dag bara 3 lektioner! så nu sitter jag här hemma och vilar, har ätit och nu ska jag kolla lite på tv och sedan träna lite!! dagens outfit idag är grå stickad tröja, leggings, svarta convers och blåa accessoarer! puss

jag älskar dej


greys anatomy

nu är jag här hemma hos min faster och ska vara här tills kl typ 8, jag har ätit och nu kollar jag på greys anatomy!
vi hör senare när jag kommer hem bye!

med kabab

jag älskar dej dummer

hos faster

hejhej,nu sitter jag här hos faster trött och hungrig så ska äta och vila nu, men lite om dagen först det var en suuuper lång dag idag, men dagens bästa punkt i skolan var ju hemkungskapen hahaha vi gjorde pizza smörgåsar mumms och hade en massa kul! här får ni en söt bild!
idag ska jag sova här och vera med hon kommer vid 9 tiden byeee

baby shower - one tree hill

hejhej mina söta blogg läsare!
nu sitter jag här i vardags rummet och myser med mamma, har kollat på dagens avsnitt av one tree hill som handlade om haleys baby shower och att brooke och julian ska adoptera!
idag har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lungt! duschat och sånt och juste köpte en hår produkt som gör att mitt hår inte blir frissigt !! yes säger jag bara för har provat den nu och mitt hår ser mycket plattare nu ;). imon är det skolan och efter det tänkte jag sova hos min faster förhoppningsvis sover vera där med, måste ringa henne och fråga haha. menmen , ni får ha en jätte mysig kväll!! pussssss

veras överasknings fest

hellu, nu har jag kommit hem från vera. igår var helt galet, jätte kul men lite för galet kanske haha.. aja det blev så att en massa sov över lite över allt hehe. och det blev ,musik och mat och sånt. juste för er som inte vet så hade jag sara, moa och negin en överaskninigs fest för vera hon var inne i stan med ögon bindel och musik i öronen och visste inte vart hon skulle och så tog vi bort ögon bindeln och då kom alla hennes vänner fram och överaskade henne i hennes hus ;) jag hoppas hon blev jätte glad och hade det kul fast vissa blev lite för borta om man kan säga så haha. menmen minne för livet iallafall!
blev väldigt många bilder men aja haha, nu ska jag umgås med familjen pusssss

nu


grattiiiisss älskling !!!

grattis till min älskade kabab! jag hoppas du får världens bästa dag du är värd det och mer jag älskar dej mest av allt min prinsess och tack för dessa 15 år dom har vart bäst !!!!!

säsong 6

helluu, nu sitter jag i mitt rum ska kolla lite på one tree hill säsong 6;) idag var det skiit kul i skolan som vanligt var bara skiiit trött! och så var jag hos tandläkaren inga hål yeeess!! imon fyller vera åårrr!!! sweet 16
vi hörs imon byeeee
me right now

jag måste sova nu

dagens outfit, blir inget inlägg idag!

höga jeans

helluuuu, nu är jag hemma och är trött så ska sätta mej och kolla på one tree hill säsong 6 ny köpt föresten! men först lite om skolan! idag var andra skoldagen och gud vad långa dagar det blev nu för tiden! men som vanligt hade vi det super kul som vanligt! hehe. hahahah gud vad jag skrattade åt haris tröja som var mjuk hahaha mona du fattar!!! men nu börjar jag nian med massa fina nya kläder, snart tror jag att min garderob spricka haha.. dagens outfit höga jeans svart linne, svart kofta , svarta convers och svart bälte hahha mycket svart:)
byeee

nytt i min garderob!

helluu, idag var det första dagen i skolan, inte så lång bara upprop och sånt! juste jag har jätte soft schema, sovmorgon varje dag! det gillar jag. efter skolan var jag med sara blondin vera och siby. skrattade ihjäl mej som vanligt mysigt! efter det åkte jag och mamma in till angered och små shoppade lite detta fick jag med mej hem plus en blus från h&m online.
BH & trosor, och ett pack trumpor! från lindex
jätte fin topp från lindex
jätte söt blus från H&M
en ny ring från en random affär i angered, dom har skiiit fina ringar me like, men jag måste nog köpa ett nytt ringträd eller en ring hand för mitt är fullt.. men nu ska jag sova måste vakna vid sju imon pusssssss

bilder från kulturkalset

nu ska jag fixa mej, och senare hämta vera på flygplatsen pusssss

slumber party

hellu, igår hade jag en tjejkväll igår hos mej med sabi siby och bea, skiit kul det blev tjejsnack film och spa typ! det blev inte så många bilder men domma blev det
nu måste jag sova bye

saknar dej kabab

imorgon kommer vera hem från spanien och jag ska hämta henne från flygplatsen! har saknat henne som faan!
hahaha förra sommaren loveu

making dinner!

helluu, nu har jag gjort middag till tjejerna, så nu måste dom bara komma så kan våran sleep over börja hehe. jag lagade kyckling med söt & sur sås och ris mums!!
ville lägga upp en bild på maten men blogg.se är fuckat upp sig..
caio

kavaj

hejhej, nu är jag färdig och klar, har ätit frukost och fixat mej. ska in till stan och möta upp siby och hennes syster så ska vi köpa lite grejer till skolan! omg skolan är ju på måndag, detta sommarlovet gick jätte snabbt skiit. idag kör jag med linne instoppad i jeansen och kavaj!
efter stan ska jag åka hem och laga mat. idag kommer tjejerna över och vi ska ha slumber party!! det blir masker och fixa naglarna och kolla i tidningar, kuddkrig? sen blir det också såklart en massa tjejsnack! vi hörs puss

lite härliga sommar bilder!

helllu, idag var jag i stan med sara och moa och det är ju göteborgskalaset så det var jätte mysigt. lite jobbigt att det var så jävla goda grejer från olika länder. dom hade stånd med en massa goda sötsaker eller mat haha. så vi var där ett tag hehe. efter det så kollade vi runt i affärer i flera timmar mysigt!
här får ni några sommar bilder från nån vecka sen med tjejerna!
jag och negin♥
tjockisar hehe.
sötisar♥
bilderna från idag kommer säkert senare för moa måste skicka dom först haha:) men hoppas ni har haft en trevlig dag!

caio

nu drar jag till stan bye
dagens outfit

godmorgon!

godmorgon. nu sitter jag här framför tv med en härlig nyttig frukost. har tagit en dusch och så ska jag bara ta det lungt nån timme för sedan åker jag in till stan för att träffa moa, sara och negin!
min goda frukost
lite dålig bild. men det blev macka med ost skinka och tomater och milkshake med blandade bär och vanilj yogurt mums! ni får ha en trevlig morgon!

purple nails

hejhej, nu sittter jag här i vardags rummet och kollar på film. idag har jag bara tagit det lungt, skulle göra något med pamela med det blev inget! så jag har suttit och fixat mina naglar och kollat på filmer! detta är resultatet! vad tycks?
jag tycker det blev rätt bra hehe. tog ett tag men det dödar tid iallafall! nu ska jag kolla lite på one tree hill och sen ska jag äta middag! ni får ha en bra dag pussssss

my day

helluuuu, nu sitter jag här i mitt rum och kollar på film!, kollade just klart på easy A och snart ska jag kolla på john tucker must die. lite om min dag då, idag var jag med tjejerna och vi satte oss på franks och snackade i flera timmar som vanligt hahha.. sedan åkte vi hem till nicolle och kollade på water for elephants, och hade det mysigt, sedan åkte jag hem med maymuna och åt lite här hemma och sen kollade jag på filmerna jag fick av nicolle på hennes usb! tack söta nicolle! men nu ska jag fortsätta kolla på film så ha det super bra!! jag just nu!
ciao

turkos

hellu, nu sticker jag in till stan med madde och mona, vet inte vad vi hittar på men något roligt blir det iallafall;)
detta är dagens outfit
idag blir det en blå blus med jeans och turkosa smycken!
blusen - ginatricot
jeans - H&M
ring - turkiet
armband - grekland (present från warvin!)
men ni får ha en super bra dag så hör vi sen pusss.

one tree & how i met your mother

helluuu, nu har jag suttit här ett tag och kollat på one tree hill, och nu blir det how i met your mother med allan, kul kul!
jag kallar detta serie kväll ?:) imon blir det stan med madde och mona! har inte träffat madde på skiiit länge så det blir super kul! men ni får ha en trevlig kväll. villken serie gillar ni mest one tree eller how i met your mother?

degdag

helluu, idag har jag inte gjort så mycket har bara tagit det lungt och jag var på en liten promenad med pamela och hennes söta nya hund, jag dööör.
dagens slapp outfit, tjock tröja och nya jeans från H&M
pamela och hennes hund!
sååå sööt!, nu ska jag äta vi hörs sen puss

shopping in the city!

helluu, nu har jag kommit hem från en jätte skön shopping dag med mamma, uppdraget var att hitta ett par jeans och vi hittade två ahha:) jag provade båda och kunde inte bestämma mej haha.
köpte båda jeansen i h&m och köpte dom höga strumporna i bikbok blir fint med stövlar eller så, och behövde ett läppglans med mycket glans så det blev detta! nu ska jag bara ta det lungt och kl 18.00 kommer one tree hill så blir bara middag med familjen och en lungn kväll vad ska ni hitta på ?:)

jeans shopping!

nu sticker jag till stan med mamma ska leta efter jeans får se vad vi hittar puss.
dagens outfit

middag

hellu, nu har gästerna gått och jag sitter i sängen och ska kolla på en film. hade jätte kul idag, roza var här och vi skrattade skit mycket en riktig go chey är hon haha:)
mmm så jävla god mat
mamma och pappa♥
roza sötis!
imon ska jag till stan med mamma det blir jeans shopping. sov sött puss

snart kommer gästerna!

hellu, nu har min mormor åkt och vi väntar gäster! så dom kommer snart. det blir en massa mat och chocklad kaka till efterrätt! detta blir dagens outfit:)
idag blir det svart högkjol från halens och vitt linne från h&m och dagens ring är en present från vera! ha det gött!

nails

idag gjorde jag nya naglar detta är resultatet!
körde med baby rosa paljetter!
vad tycks?:)

fika i solen & kurdisk fest

helllu, nu är jag hemma, hem ljuva hem! har nyss kommit från festen och är super trött dansade sönder mej! idag var jag i stan och satta mej på ett cafe med mina tjejkompisar vi snackade en massa som vanligt i det fina solvädret. efter det så gick vi runt i stan och så hamnade vi på mc som vanligt.. haha. sen åkte jag till min mammas jobb och bytte om där. vi åkte till festen som var till min pappas bästa kompis som fyllde 50år. vi firde också att han och hans frus mamma hade kommit från iran! det blev en massa god mat och en massa dans. jag och angelica gick loss! ahhaha det är också roligt när man får en massa kommentarer att man dansar jätte bra! haha. sedan var jag ju också lite med leo och robin. men nu är jag hemma och jag ska nog sätta på en film och lägga mej i sängen och mysa! imorgon åker min mormor tbx till polen så jag ska spendera dagen med henne och sedan följa henne till bussen! men ni får sova gott så hörs vi imon caio!
kvällens outfit.
klänning från H&M och klockan från ur&penn.

pink

nu blir det  stan med warvin och ebru, bloggar mer imon för ska på fest ikvälll pusss.
rosa långklänning - h&m
klocka - ur&penn
armbanden fick jag i present från ebru.
caio!

rensar garderoben!

helluu, nu sitter jag här i köket och lyssnar på mamma och mormors ointressanta konversation haha.. idag har jag bara varit hemma, det blev storstädning i garderoben och träning. är lite otränad så sprang bara 2 km hehe.. så här blev resultatet!
rätt organiserat tycket jag haha.. mitt rum brukar alltid vara städat men inte min garderob så detta är ju jätte bra haha. men nu ska jag nog bara kolla på någon film i sängen och lite sånt. hur slutar eran kväll?
imon ska jag träffa ebru och warvan, äntligen säger jag bara, har inte träffat dom på hela sommar lovet dom gar varit borta i en månad, så har saknat dom som faan! det blir fika och en massa girl talk , efter det ska jag och familjen på en kurdisk fest typ. så kommer hem sent, men jag bloggar på morgonen och sånt! ppuss.

killers

nu sitter jag här nere i vardagsrummet med familjen och har det super mysigt vi dricker te äter äppel paj och kollar på killers, som är super bra btw ahha.
juste lite om igår, hade jätte kul med siby igår, vi spelade kort kollade på gossip girl och grillade! vi la oss vid 6 tiden på morgonen hahah.. så vi vaknade vid 2 på dagen! åt frukost och sen så åkte siby hem, jag stannade kvar hos min faster och kollade lite på gossip girl och tog det lungt, sen kom min pappa och hämtade upp mej och du är jag hemma ahhaa :D nu ska jag nog kolla på någon film är lite trött på serier, men ni får ha det super bra imon bllir det storstädning i mitt rum, ska rensa hela gaderoben och sånt. puss.

hemma hos faster

hejhej, nu sitter jag och siby och kollar på gossip girl hemma hos min faster! vi har varit i stan och ätit grill mat!
nu ska jag forsätta kolla på gossip girl, ni får ha en jätte bra dag puss.

dagens.

nu drar jag till stan hinner inte blogga mycket för måste ta bussen snart, här kommer dagens outfit
bloggar senare hos min faster puss

idag!

hellu, idag var jag med sara moa och negin, vi var och fikade och kollade lite runt i h&m sen åkte vi hem till sara där vi åt mat sminkade moa lyssnade på musik och snackade en massa om serier och sånt! sen cyklade vi och körde äppel krig ahahhahaha!! tack för dagen den var super kul! nu sitter jag och kollar på criminal minds imon ska jag och siby sova hos min faster det blir stan och sen grill och mer! vi hörs imon sov sött puss

nytt i garderoben!

H&M online
en massa snygga mysiga plagg från h&m till vintern och hörsten!

zara

helluu, nu ska jag i tills stan med sara och moa! här är dagens outfit!
tröja - zara
jeans - gina
see yaaa

8 augusti 2011

godmorgon. hur är läget?
idag blev det ingen sovmorgon för mej vill vakna tidigt så jag inte slösar dagen! nu  sitter jag här och äter frukost framför tv och somnar nästan hahah.. idag ska jag åka till stan och fika med sara och moa! vad ska ni hitta på idag då?
jag och min frukost, skinkmacka med äppeljuice.

anastasia

nu sitter jag här och kollar på anastasia, mysigt! den är såå jävla braa!
nu ska jag snart lägga mej och imon ska jag träffa sara och moa! mysigt det blir fika och sånt. vi hörs imon pusss

maskerad

'
tack för dagen alla, den var underbar! ett minne för livet.

hemma hos siby

helluu, nu sitter jag här hemma hos siby och vi har nyss vaknat med muskel värk och huvudvärk .. haha, det var skiit kuul igår och siby fick en massa fina presenter! har jätte ont i benen efter allt dansande! men nu ska vi äta frukost och sen ska jag åka till min mammas jobb, så ska vi åka till min faster och äta middag där mysigt!
en skiit gammal bild från förra året haha. hoppas ni får en trevlig dag byee

devil

dagens maskerad outfit djävul! nu ska jag åka till sibys fest och sedan sover jag där så vi hörs imon med en massa bilder! vad tycks om outfiten ?:)

natiinattii

nu sitter jag här i mitt rum och, tar lite webcam bilder;) har duschat och fräschat upp mej och fixat om naglarna lite. sedan kollade jag på en super bra film och hängde med familjen.
måste sova nu, ska vakna vid 11 imon och klockan är snart halv tre haha.. men vi hörs imon sov sött.

gossip girl!

nu har jag kommit hem från en jätte rolig dag med adrian, bea och piippola! vi shoppade lite och sen hamnade vi på donken haha.. imorse fick jag hem min första säsong av gossip girl. är inte klar med one tree hill en men det var ett jätte bra pris på alla första säsonger på alla serier så beställde hem en ;)
vad är eran favorit serie ?

dagens.

nu ska jag bara äta och sen drar jag in till stan. kommer hem vid 6 tiden typ, vi ses då.
kör med häst svans, och en lös blå randig tröja från H&M. puss

good morning

good morning sleepyheads!
nu sitter jag i vadrdagsrummet och kollar lite på MTV, medans jag äter frukost! idag ska jag in til stan vid fyra och ska möta upp bea och adrian och det blir lite shopping och sånt, inte världens finaste väder idag, ville ju behålla min bränna, men men vet ju aldrig med sverige.. men ni får ha en jätte trevlig dag så kommer dagens outfit senare puss

nails

gjorde nyss mina naglar vad tycks?:)

sibys b-day

helluu, idag var vi tjejer hemma hos siby och firade hennes födelsedag, det blev tårta film och en massa skratt!
bithday girl
sabi sötis
freaks
bea♥
har kollat klart på första säsongen av pretty little lairs nu och börjar på andra, såå jävla bra!
see yaa

gratttiiiis min älskling <3

grattis min älskling hoppas du får den bästa dagen ever!! jag älskar dej

cake!

helluuu, nu är jag hemma efter en sköön sommar dag!
jag var hemma hos sabina och bakade tårta till siby imon, en riktig sommar tårta ;) efter det åkte jag in till brunnsparken och hjälpte piippola och adrian med lite shopping och sen åkte jag bara hem och prata med siby i typ en timme heheh, men nu ska jag bara mysa med familjen ute på terrassen!
den ser good ut va ?:)

svart långklänning

godmorgon, idag vaknade jag vi 9 och och åt frukost och kollade på the hangover haha. just nu är jag fixad och klar och jag ska bli körd in till stan av mamma. ska hem till sabina och baka tårta till imon och efter det ska jag hjälpa piippola och adrian med att hitta en present till siby. detta är dagens outfit.
svart lång känning - H&M
byee

blue

hejhej, idag var jag en snabbis i allum och köpte några nödvändiga grejer.:) nu sitter jag och kollar på lite tv, och snart kommer snabba cash på canal+ så den ska jag kolla på, detta var dagens outfit!
blommig kläning - H&M
hur ser eran kväll ut idag då? bye

RSS 2.0