ny blus

nu drar jag in till stan, skulle bara visa dagens outfit och den nya blusen jag har på mej!
blusen är från halens och jeansen från h&M
nu ska jag dra bloggar sen pussss

31 oktober 2011

helluu, nu är jag halv pigg och vaken. vaknade vid typ halv tolv, så fick endå sova rätt länge!
dagens planer då.
först ska jag duscha och fräsha till mej kanske fixa mina naglar och sånt. sen ska jag in till stan och träffa upp amanda och josefine vid 4. så vi ska bara typ kolla kanske i lite affärer, sen kommer dom andra tjejerna in till stan och då ska vi ha lite kul haha, det är ju halloween. efter det sover amanda och josefine här så då blir det tjejkväll med film och mycket annat! men nu måste jag hoppa in i duschen pussss.♥

trust issues


faan vad jag saknar dej

älskar dej obeskrivligt mycket♥

At espresso house

Nu sitter jag här och fikar på espresso house med mina homies mysigt mysigt


Crazy night

Heej sötisar nu sitter jag här hemma hos mandis med tjejerna och snacka om att vi hade en rolig kväll igår! Vi var i ohanas sommarstuga men vi var mest ute det blev dans skratt och lite borta människor:) haha vid kl 12 åkte vi alla 8 tjejer hem i monas mammas bil haha vi satt i bakluckan och sånt haha värsta importer! Efter det sov vi alla hos amanda haha..
Bilder från igår då.


dagens.

tröja - H&M
jeans - H&M
halsband - vet inte
örhängen - fick i present!
lets party

happy

hellu och god morgon! vaknade för typ en timme sen! skit skönt sov i typ 13 timmar, haha love my life:) lite om igår då. jag slutade vid halv 12 och då åkte jag och mona hem till mandis och vi kollade på film och softade. efter det kom jossan vi snackade och träffade upp ohana snabbt. sen var vi i stvätt stugan och hjälpte mandis och sen blev det mer film, haha jag var där i 7 timmar.. hahah, tiden går snabbt när man har kul haha. juste vi bakade kladd kaka med mjölk också hahahhahaha..
i have 2 words and 5 letters to tell you guys.
im happy

dagens planer då. ska fixa mej i lung och ro och sen åker jag och tjejerna till ohanas sommarstuga och över nattar där. så det blir lite party, funfun! dagens outfit kommer sen. pusssss.

så här avslutar jag min kväll!

nu blir det film i sängen, berättar mer om idag imon pusss
freak hår..

mistletoe

asså jag dör fan vad låten går igenom hjärtat♥

stickat

hejhej, nu sitter jag här framför tv och har det mysigt är ensam hemma för hela familjen är och hälsar på någon! men lite om idag då. först var jag i skolan tills 12 och sen åkte jag madde och emir till polhem och besökte den, den var ju jätte bra och står högst på min lista just nu! efter det åkte jag hem till min faster åt pizza och tog det lungt, sen hämtade pappa upp mej och jag åkte hem. när jag kom hem tränade jag det blev 3 km! och nu degar jag här framför tv och snart börjar criminal minds! två bilder på dagens stickade tröja från H&M och örhängerna är från bikbok (tror jag):)


ny duschad

helluu. nu är jag ny duschad och ska snart kolla på greys och body of proof! menmen nu måste jag ner och hälsa på mamma puss.

Mobilblogg

Heeej nu sitter jag på svenska lektionen och ville bara säga hej och visa dagens outfit;)


H&M

hellu, nu har jag kollat på DH, och ska snart lägga mej idag hade jag prov gick si sådär.. hade värsta mens värken så var helt borta och stressad typ. efter skolan åkte jag hem till agnes och vi hade det mysigt åt pannkakor och kollade på one tree hill, men ville bara säga godnatt och visa er vad jag fick hem i posten idag från H&M
älskar färgen ochså jävla mysiga till kvällen elller att sätta på sig till frukosten!:D men ni får ha det gött så hörs vi imon pöss.

dagens

H&M, perfekt för hösten

don't wait for someone if they don't even care


new stuff!

kollar på greys och sen kommer body of proof! men nu får ni en massa bilder av vad jag fick hem idag från h&m!!!
så jävla sööt, taight vid brösten och magen och sen går den ut! så jävla fint!
slapp fin shorta!
snygg cardigan med bälte!
skön stickad tröja!
billig kofta med cool färg!
så jävla mysiga! :D
sov gott bye

bäst


faaan vad gott!

helluu, nu sitter jag här framför tv och har precis ätit een jätte god frukost, jag var hemma från jobbet idag så jg var snäll och gjorde amerikanska pannkakor! faan vad gott det var haha.
jealous much ? att du inte är här! hahaha.. fan vilken dålig humor jag har..!
saknar dej kabab!!...

mitt stora feta syrianska bröllop

hahahha, sitter här hos min faster och kollar på mitt stora feta syrianska bröllop , vi dör av skratt.
vi hörs imon pussss

söndag 16 oktober

helluu, sorry för dålig uppdatering idag. idag var det bara en seg lung dag det är därför. jag och siby vaknade upp kl halv två på dagen hahha, jag sov 14 timmar för jag somnade på golvet i mitt rum och siby kunde inte väcka mej så jag vaknade mitt i natten och då la jag mej i sängen haha.. på morgonen åt vi toast framför tv då vi kollade på dirty dancing 2! efter det åkte hon hem och jag åt middag med familjen och hade det allmänt mysigt! sedan åkte pappa hem till min faster och hämtade mina fiskar asså hon fick en massa fisk barn så jag fick 5 och dom ligger i mitt lilla akvarium i mitt rum. mysigt mysigt! men dom tre senaste timmarna har jag suttit och kollat på min nya säsong av one tree hill, inte min favorit säsong men jag älskar den endå. jag tror nog min favorit är 1, 2, 6 och 8 haha.. hitills!
love.
nu måste jag sova vi hörs imon efter jobbet! ♥

ny, skön, het och snygg!

detta är beskrivningen av min nya jacka som jag köpte idag med mami!
snygga va ?
menmen lite om igår då faan vad roligt jag hade! jag och tjejerna hade en liten fest hos amanda fast vi var inte så mycket hemma utan vid hennes hus för hennes bror var hemma, menmen vi skrattade och hade allmänt kul! ni tjejer kan alltid få mej på bra humör! efter det så sov dom flesta hos amanda, jag la mej skiit tidigt mådde lite illa och så men jag typ trodde kl var ett eller något men den var bara elva menmen jag la mej och kl två kommer erika och skrämmer mej och lägger sig brevid mej, jag ba men va fan du kunde säga till först hahahhah.. grining på morgonen/natten. aja tack för kvällen iallfall jag kommer inte visa upp några bilder för dom flesta ville inte det, men här får ni en söt trött och nykter bild på morgonen på mej och vilma! :)
nu ska jag hämta siby i hjälbo som sover här ikväll btw! bye

Kabab pizza

Nu sitter jag i mossens pizzeria med nicolle och Josefine muuummsss


börja vintern med stil

idag var jag i stan och shoppade med sibyy deon och sabi. det var super kul vi skrattade en massa! detta fick jag med mej hem. man måste ju börja med vintern i stil!
halsduk - bikbok 149:-
one tree hill säsong 7- Movieline  299:-
böjbar ring - bling! 149:-
stickad tröja med kedja - bibok 299:-
puss

jag vill ha och kommer få!

snygg va?

tv dag

nu blir det
vi hörs imon ska till stan och shoppa meed deon och siby och nu ska jag ta ett bad!

desperate housewives

snart blir det desperate housewives med mami! fotboll är på tv men vafan ofta fotboll före DH hallå? iallafall såklatr så tänker jag på amandis när jag kollar på det haha. miss u kommer bli bäst på fredag btw! och ni som undrar så ska vi ha en liten tjejkväll/tjejfest! med sleepover och allt hhihi cant wait:)
men nu måste jag ringa en sabbis hem till min faster ska säga till henne att jag sover hos henne imon! mamma och pappa ska på middag och allan har träning så vill inte vara ensam hemma hela kvällen.. så body of proof och greys anatomy ses hemma hos min faster mysigt!
men innan det så är jag ju på praon och efter det sticker jag in till stan och möter uupp siby vi ska shoppa lite för månads pengen är här!! måste leta efter en vinter jacka. såklart så blir det en massa girltalk också vi har mycket att prata om för vi sågs inte förra veckan för det var så mycket plugg och sånt.

business woman

helluu.
idag var jag på gymnasie mässan med klassen. det var grymt kul fick en massa hjälp men är endå helt borta med villket gymnasium jag ska välja.. efter gymnasie mässan åkte jag tbx till praon, och som ni vet så praoar jag på ett stall i kärra tänkte att det skulle bli kul att prova något nytt!men just nu har jag jätte ont i ryggen från allt hårt arbete!! idag körde jag på en business woman look!
kavaj linne och jeans, den höga toffsen kom senare på dagen hade utsläppt innan!
svårt attt välja!!!!

one direction

såå jävla snygga och bra, de nya backstreetboys? :D

NRJ experience VIP

asså så jävla bäst, har dansat så mycket mina fötter dööör, men nu måste jag sova kl är faktiskt nästa tre hahah.
sov gott!

sushi + skoldisco!

snacka om att jag sitter här och har skiit ont i fötterna har dansat loss idag på skoldiscot ja jag vet att vi hade det för små barnen men jag dansade skiit mycket också, fan vad jag erika jossan deon haris emir och pv dansade loss!! hahaha vi körde mycket jasmin style hahaha.
idag var det en skiit kort dag i skolan bara två lektioner sedan stack jag och madde till hennes sushi resturang och åt och hade allmänt kul! sedan stack jag till stan köpte jeans och åkte till mammas jobb för att byta om! efter det åkte jag till skolan och skoldiscot började och vi hade skiit kull minne for life!
juste lite om igår då fan vad jag och vera skrattar när vi är tillsammans ingen kan slå det hahha.. jasmin är läxor hahhahaha asså jag dog (bara vera fattar) men men nu måste jag sova och vila fötterna för imon är det NRJ experiens och innan det går jag ut och äter med familjen
bild från förra veckan!

asså jag dör

faan vad snygg! det bästa i greys anatomy haha!

ny duschad chey

just nu sitter jag här och ska snart börja göra läxan! vera sitter i andra rummet och pluggat! fan vad kul vi har haft när vi webbade med M !! hahhah. lite om idag då hade religons prov idag. det gick helt okej kanske kunde göra det lite bättre!! menmen! nu har jag pratat med mamma och bestämmt vad hon ska ta med sig till jobbet så att jag kan byta om innan discot!!, men nu måste jag sluta ha det göttt puss♥

musli + tv kväll


desperate housewives is back!

äntligen är desperate till baka och nu sitter jag här hemma hos min faster ska sova här ikväll! så det blir serie time snart! men ringer mamma på reklamerna haha!!

I love u

Ebru är så snäll som lånar hennes mobil att blogga i skolan så att min uppdatering går bättre, älskar blogg.se finns på iphone!! Ha det gött


Mobilblogg

Hej nu sitter jag på slöjd lektionen och ville visa dagens outfit!


plugg.se

förlåt för dålig uppdatering idag hade inte tid att blogga! efter skolan gick jag på läxhjälpen och sedan åkte jag hem. tränade och tog en dusch, nu sitter jag här men skiit plugg har religons prov på torsdags så det gäller att plugga hårt nu vetja! menmen nu måste jag fortsätta plugga ha det gött!
söt chey just nu!:)

perfekt slut på säsongen

julian och brooke fick två tvilling pojkar!!

mys i stan!

helluu, nu har jag kommit hem från en jätte mysig dag med siby i stan! vi åt sushi och hade almänt kul! just omg jag har typ börjat gilla sushi eller jag älskar det inte men det är gott! faktiskt väldigt stort för mej för jag gillar inte mycket fisk och kall mat!!
nu ska jag mysa framför tv med mamma vi hörs sen puss.

dagens outfit


2 oktober!

hellu och godmorgon! hur mår ni idag? jag mår super, har sovit 11 timmar i natt så jag är utvilad som faaan haha. jag vakande upp och gjorde frukost det blev taost och så kollade jag på FARSAN med pappa och allan vad vad jag skratta hahaha, så jävla bra är den! men nu har jag ringt siby och vi ska träffas inne i stan kl 3, så kommer hem vid ungefär 6 kanske. det blir nog lite shopping och en massa affärer att kolla i sen blir det en massa girl talk också ofc! men om jag kommer så sent hem så kommer jag ju missa OTH men då får jag kolla på datorn senare! juste omg jag epilerade mina ben i går jag hade sparat och sånt, skiiit vad ont det gjorde, men om jag börjar göra det systematiskt så kommer det göra mindre ont och det kommer komma mindre hår också! men nu ska jag börja fixa mej lite slowlym, men innan det får ni tre bilder från fredags!
love u guys

inspiration


1 oktober!

helluu, hur mår ni ?
idag har varit en jätte mysig seg dag! vaknade upp hemma mona och åkte hem vid halv två. träffade upp mami och vi åkte till hjälbo och små handlade och fick med oss ben and jerrys hem!! så nu har jag ätit middag och sånt mamma och pappa är på ett knytkalas så jag och allan är bara hemma, men nu ska jag kolla på en film och äta ben and jerrys! hur spenderar ni eran kväll?
nu ska jag bara njuta av resten av kvällen hoppas ni gör detsamma :)

Godmorgon

Hej och godmorgon nu sitter jag och kollar på Disney med Monas små syskon. Men ni får ha en bra morgon puss


RSS 2.0